Vippark Slot Free Spin Promosyonu

Slot tutkunları, gün içinde yaptıkları yatırımlarına Vippark %30 Slot Free Spin Promosyonu kazanmak istiyorlar. Vippark şirketi, en üst güvenlik önlemleri üzerinden kullanıcılarına profesyonel ortam sunan ve kaliteli hizmet almalarını sağlayan özel oyun sitesidir.

Birbirinden farklı slot türleri, bahis çeşitleri ve oyun masaları bulunuyor. Oyuncular, şans oyunlarını oynamaya başlamadan önce belli miktar hesaplarına yatırım yapıyorlar. Yatırım işlemlerine verilen ödüller oyuncular için fazlasıyla önemlidir.

Özellikle en popüler big bass bonanza oyununa geçerli freespin promosyonu ilgi görüyor. Bu oyuna geçerli %30 freespin fırsatı, yalnızca belirli günler için yapılan yatırımlara geçerlidir. Aynı zamanda yatırım yapılması gereken en düşük limiti mevcuttur.

Vippark %30 Slot Free Spin Kazanma Şartları

Vippark şirketinin %30 slot freespin bonusu, kazanma koşulları tamamlandığı zaman aktif oluyor.

%30 slot freespin promosyonun kazanma şartları şunlardır;

  • Sadece Çarşamba ve Perşembe günleri yatırım yapılmalıdır.
  • Hesaplara yapılan yatırım en az 250 TL olmalıdır.
  • 24 saat içerisinde ödeme alınmamalıdır.
  • Oyunlar oynanmadan talep edilmelidir.

Oyuncular, freespin ödülünü Çarşamba ve Perşembe günlerinde talep ettikten sonra alırlar. Bonusu aktif etmek için yatırım sonrası talep edilmelidir. Ayrıca gün içerisinde freespin bonusundan 1.500 adet olacak şekilde yararlanılır.

Vippark %30 Slot Free Spin Kullanım Alanı

Çarşamba ve Perşembe günlerine verilen %30 slot freespin promosyonu, yalnızca tek bir slot oyununa geçerlidir. Bu slot oyunu en çok tanınan Pragmatic Play ile sağlanıyor. Vippark sitesinin bu promosyon fırsatı, big bass bonanza slot oyunu içinde kullanılır.

Alınan bonus başka slot oyunlarına katılmadan sadece bu oyuna bağlanarak kullanılmalıdır. Aksi taktirde bonus aktif olmaz ve geçersiz sayılır. Süresi geçmesi durumunda da üye hesaplarından silinir.

Vippark Yeni Üyelere 100 TL ya da 100 Freespin imkanından sadece yeni üyeler faydalanabiliyor. Sizlerde yeni üye olduysanız içeriğimize göz atarak hakkınızı alabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*